Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueiden suunnistuksen pitkän matkan ja viestin aluemestaruuksista kisaillaan Säkylän Huovinrinteellä elokuun 22 ja 23 päivinä.

Alla kilpailukutsu

Avoin Satakunnan ja Varsinais-Suomen AM-pitkä ja -viesti 22-23.8.2020   

Ari Salonen on tehnyt alueesta hienon kartan.

Karttapalat AM 2020

Ratamestarien lausunto

Kilpailuohjeet Satakunnan ja Varsinais-Suomen AM pitkä ja viesti 2020

Ilmoitus yleisötilaisuudesta hyväksytty AM suunnistus 2020 Köyliön Lallit

Järjestäjien turvallisuusohjeet AM suunnistus 2020

Pelastussuunnitelma

Infektiotorjunnan tarkistuslista tapahtuman järjestäjille

Tulospalvelu lähtöaikoineen

Kuntosuunnistus Säkylä, Huovinrinne 22.8.2020 tulokset

Kuntosuunnistus väliajat


Ennakkotiedosta poiketen myös sunnuntaina on kuntosuunnistusmahdollisuus. Radat ovat samat kuin lauantaina.

Kuntosuunnistus 23.8.2020 tulokset

Kuntosuunnistus väliajat

 

AM-kisakeskus6

Lähtöviitoitukset

Kumppanimme kisassa

Kiitämme kaikkia osallistujia ja osallisia lauantain kilpailun osalta. Sääkin oli puolellamme. Harmaista ennusteista huolimatta, sade alkoi vasta viimeisten suunnistajien maaliin tullessa.

Naisten pääsarjan ykköseksi osoittautui Suomen kärkisuunnistajiin kuuluva Maija Sianoja MS Parma ja miesten pääsarjan parhaaksi niinikään Suomen ykkössuunnistajiin lukeutuva Anton Kuukka Tampereen Pyrintö. Tulokset löytyvät tulossivuilta.

Tervetuloa huomenna viestikarkeloihin. Muistakaa ilmoittaa juoksujärjestykset Irmassa ja tehdä mahdolliset Emit-korttimuutokset myös Irmassa tänään klo 20.00 mennessä. Ainoastaan lisenssittömät ilmoitus s-postiosoitteella risto.kivinen@resultfellows.com

Pahoittelemme, että kutsussa ja ohjeissa oli opastus kilpailupaikalle kerrottu eri tavalla. Kutsun julkaisun jälkeen saimme mahdollisuuden pysäköidä autot kilpailukeskukseen. Tästä kerroimme kilpailuohjeissa. Viestipäivänkin opastusohje on
Kilpailukeskus ja opastus: Myllypuron urheilukenttä, maasto-olosuhteissa, navigointiosoite: Huovintie 1, 27910 Säkylä. Opastus Huovinrinteentieltä, jolle pääset eri tulosuunnista seuraamalla Huovinrinne- ja Varuskunta kylttejä.

Kisat ovat ohi. Molemmat päivät saatiin vietyä läpi hyvissä olosuhteissa. Kiitos kaikille tavalla tai toisella mukana olleille. Erityiskiitos teille suunnistajille. Kentältä ei löytynyt kilpailun jälkeen roskan roskaa.

Naisten pääsarjan ykköseksi suunnisti Turun Suunnistajat I joukkueella Enni Jalava. Emmi Haavisto ja Heini Rintanen. Miesten parhaaksi osoittautui Angelniemen Ankkuri I. Joukkueessa suunnistivat Tuomo Mäkelä, Pekka Hyvönen ja Mikko Siren. Kaikki tulokset aluetulokset ja kaikki muut tulokset löytyvät tulossivuilta.