Seuraesittely

Köyliön Lallit on Säkylässä toimiva yleisseura. Virallisesti seurassa on maksaneita jäseniä vajaa 300. Lallit on perustettu vuonna 1946. Sen edeltäjäseura oli Köyliön Nuorisoseuran Urheilijat.

Seurassa toimii neljä jaostoa;hiihto-ja ampumahiihtojaosto, palloilujaosto, suunnistusjaosto ja voimistelujaosto. Yleisurheilutoiminnasta vastaa johtokunta. Kaikki jaostot toimivat itsenäisesti johtokunnan hyväksymien toimintaperiaatteiden, suunnitelmien ja budjettien mukaisesti.

Lallien päälajina voidaan pitää pesäpalloa. Tällä hetkellä pääpaino on nuorten toiminnassa. Nais- ja miesjoukkueet pelaavat maakuntasarjassa.

Suunnistuksessa Lallit on jäsenenä edustettuina Hiisirastissa, jonka muut jäsenseurat ovat Eura-Kauttuan Urheilijat, Eurajoen Veikot, Kiukaisten Urheilijat ja Säkylän Varuskunnan Urheilijat. Hiisirasti on perustettu vuonna 1998. Se kuuluu menestyksessä maan 10-20 parhaan suunnistusseuran joukkoon.

Jaostoilla on viikottaista toimintaa. Lisätietoja saa seuran kotisivuilta. Palloilulla on omat kotisivut. Niille pääsee seuran pääsivuilla olevan linkin kautta. Suunnistuksen osalta päätiedotuskanava on Hiisirastien kotisivut www.hiisirasti.fi

Lallien yhteystiedot löytyvät täältä.