KÖYLIÖN LALLIEN PALLOILUJAOSTON NUORTEN JA JUNIOREIDEN LIIKUNNAN EDISTÄJÄKSI

INNOSTAAKO AUTTAMINEN JA LIIKUNNAN HARJOITTELU?

Etsimme innokkaita ja auttamishaluisia vapaaehtoisia järjestelijöitä, ohjaajia ja valmentajia mukaan toimintaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta oma liikunnallisuus tai aiempi harjoittelu liikunnan parissa tai peli- ja lajituntemus ovat eduksi.

Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen eikä Sinusta sellaista yritetä tehdä. Mikäli olet ystävällinen, normaalilla maalaisjärjellä varustettu henkilö, jota kiinnostaa nuorten innostaminen liikkumaan olet etsimämme henkilö. Saat opastusta ja ohjausta sekä valmennuksen puolelle halukkaille järjestetään tarvittavat koulutukset!

KUVAUS JÄRJESTELIJÄN, OHJAAJAN JA VALMENTAJAN TEHTÄVISTÄ

Järjestelijät toimivat eri tapahtumien kuten pesäpallo-ottelun toimitsija tehtävissä joita muun muassa on kuuluttaja, tulostaulu, kirjuri, kioski ja makkara sekä innokkaille mahdollisuutta toimia bingossa eri tehtävissä.

Ohjaajat toimivat ryhmässä yhdessä nuorten kanssa oman harjoittelunsa ohessa. Innosta ja liiku yhdessä nuoren joukkueen kanssa. Lajit voivat olla yleisurheilua tai muuta. Kaikki rinnakkaislajit tukevat kansallispelin parissa harrastavia nuoria.

Valmentajat toimivat yhdessä nuoren joukkueen kanssa. Joukkueen valmentajat vastaavat harjoittelukauden ajan nuorten valmennuksesta.

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit tietää lisää, ole yhteydessä palloilujaostoon pesis@lallit.fi