Köyliön Lallit etsii valmentajia ja pelinjohtajia

Köyliön Lallit etsii valmentajaa ja pelinjohtajaa seuran naisjoukkueelle (naisten maakuntasarja) sekä aloittaville G- ja F-junioreille.

Naisten maakuntasarjajoukkueelle etsitään ykkös- ja/tai kakkospelinjohtajaa, myös pelaajavalmentaja huomioidaan. Naisten maakuntasarjajoukkueen runko koostuu pitkälti Lallien C-tytöistä. C-tyttöjoukkue on motivoitunut ja harjoitellut pelikauden päättymisestä saakka säännöllisesti.

G- ja F-juniorit aloittavat tammikuussa harjoittamisen ja valmistautuvat tulevan kesän rientoihin. Oletko mahdollisesti kiinnostunut, mutta kokemus puuttuu?, älä huoli, me Lalleissa opastamme ja ohjaamme sekä koulutamme valmentajapolussasi.

Luuraako siis jossain lähiseudulla pesäpallon viuhkavelho, mailamies tai kävelevä sääntökirja, josta meillä Lalleissa ei tiedetä vielä mitään? Kutkuttaisiko kenties herättää vanhat tai uuden haasteen pesäpalloajat henkiin ja kirmata kiilaan motivoituneiden ja innokkaiden pesäpallojunioreiden ja naisten kanssa?

Jos koet, että sinulla olisi annettavaa pesäpallon saralla ja kotipesä kutsuu, niin otapa hetimiten yhteyttä palloilujaostoon Markus Mäkiseen (pesis@lallit.fi), 0400 229 560) ja kenties merkki on päällä jo kesällä 2019!

Köyliön Lallit hakee pelinjohtajia naisjoukkueelle ja juniorijoukkueille. Kuva: Anna Ahola.