Lallittaret avasi kautensa to 17.5. kotipelillä Mynämäkeä vastaan. Ensimmäisen pelin jännitys näkyi selvästi Lallittarien otteista, sillä varsinkin sisäpeli takkusi lämpimästä kelistä huolimatta.

Ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä alusta loppuun. Lallittaret avasi juoksutilinsä vasta kolmannessa vuoroparissa kirien kolmen juoksun tappioasemasta 4-3 johtoon. Mynämäki siirtyi kuitenkin tasoittavalla taas johtoasemaan, eikä Lallittaret enää pystyneet tekemään juoksuja neljännessä vuoroparissa. Jakso päättyi Mynämäen voittoon 4-5.

Lallittaret eivät pystyneet piristämään peliään toisella jaksolla, ja juoksujen tehtailu takkusi edelleen. Vastustaja sai juoksuja myös räpylävirheiden avulla, eikä Lallittaret pystyneet kuromaan vierailijoiden etumatkaa kiinni. Toinen jakso päättyi Mynämäelle 2-6. Mynämäki vei siis täyden pistepotin matkaansa lopputuloksella 0-2.

Lallittarien palkitut:

I palkinto: Aurora Mäkinen
II palkinto: Amanda Virtanen

Ottelun ratkaisevaksi tekijäksi nousivat Lallittarien vaikeudet purkaa etutilannetta, jolloin kolmostilanteita saatiin harmittavan vähän. Mm. tätä osa-aluetta Lallittaret lähtevät parantamaan seuraavaan peliin, joka pelataan Porin pesäkarhuja vastaan ti 22.5. Porissa.

Seuraava kotiottelu pelataan Lallinpesässä to 24.5. Raumaa vastaan. Tervetuloa kannustamaan!