Lallien tuomarikerho järjestää perinteisen korttikoulutuksen lisäksi kaksi perusteellisempaa teoria- ja kenttäkoultustilaisuutta, jossa käydään läpi erilaisia tilanteita joita tuomari kohtaa kentällä. Käytännön harjoittelu on paras tapa oppia. Koulutuksissa kerho luodaan mahdollisimman realistiset tilanteet edustus joukkueiden harjoitus yhteydessä. Näin nuori tuomari ei ole ensikertaa tilanteessa kun toimii tuomarina peleissä. Kenttäkoulutuksissa käydään läpi miten vihelletään kussakin tilanteessa ja miten laikkaa käytetään kuten myös eri tuomarien sijoittuminen eri tilanteissa.

Koulutuksen vetää tuomarikerhon puheenjohtaja Niilo Härkälä yhdessä Jämijärviläisen palkitun nuorisotuomarin Akseli Veteläisen kanssa.

14.4 klo 12:00 järjestetään ensimmäinen koulutus, joka on suunnattu aloitteleville tuomareille. 5.5 klo 12:00 järjestettään koulutus edistyneemmille tuomareille.

Koulutukset ovat ilmaisia ja tarkoitettu niin Lallien pelaajille kuin muille tuomaritoiminnasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu joukkueesi JoJo:lle tai jos et pelaa niin Ville Ketolalle ketola.ville@gmail.comtai puh 040 0242975