Lallien juniorit osallistuvat hiihtolomalla useampaan turnaukseen. D-tytöt pelaavat maanantaina Turun Impivaarassa VS-Pesiksen järjestämässä turnauksessa. E-pojat pelaavat Impivaarassa torstaina. C-ikäisten alueturnaus pelataan Porin Karhuhallissa keskiviikkona, jossa on myös Lallien junioreita pelaamassa.

Lallien viime vuosien panostus junioreihin alkaa näkyä myös näin talvella; yhä useampi joukkue osallistuu talvella järjestettäviin halliturnauksiin. Toisaalta juniorijoukkueiden määräkin on kasvanut. Ensi kesään mennään kuuden juniorisarjoissa pelaavan ja kahden aikuisten sarjoissa pelaavaan joukkueen voimin.

Maakuntasarjassa joukkueet pohjaavat viime kesän C-ikäisten joukkueisiin ja ovat tärkeä osa Lallien juniorien kasvupolkustrategiaa. Maakuntasarjajoukkueet rakennetaan sekoittaen kokeneempia pelaajia sekä C/D-ikäisiä junioreita. Näin juniorit pääsevät kokemaan aikuisten sarjan haasteet kokeneempien pelaajien tukemana.

Maanantaina 20.2.2017 Impivaarassa pelaavat D-tytöt pelaavat ensimmäistävuotta D-ikäisten sarjassa. Viime vuosi päättyi mainiosti, kun Varsinais-Suomen Pesiksen myllytyssarjasta tuli kolmas sija.

Hyvin mennyt sarja ja onnistumiset leireillä ovat antaneet tytöille mukavasti intoa harjoitella talvella pimeydessä, kuten pelinjohtaja Pia Kuusiston kommenteista voi lukea: ”Tyttöjen treenit ovat sujuneet toivotulla tavalla ja lisäintoa on tuonut, kun vihdoin päästiin pelailemaan naisten pallolla. Tytöt treenaavat yhdessä kolme kertaa viikossa sekä tämän lisäksi yksi on omatoiminen treeni.”

Maanantain Ohjelma:

kello sarja ottelut
8.25 DP Turku–Pöytyä
9.20 DT Pöytyä–Laitila
10.15 DP Pöytyä–Humppila
11.10 DT Laitila–Köyliö
12.05 DP Humppila–Turku
13.00 DT Köyliö–Pöytyä

Torstaina 23.2.2017 Impivaarassa vuoron saavat E-pojat. E-poikien joukkue perustettiin viime keväänä ja ensimmäinen vuosi aluesarjassa on takana, samoin Loimaan alueleiri. Alku aluesarjassa oli haastava, kun piti opetella lajin sääntöjä, oppia lyömään ja heittämään sekä ymmärtämään pelinjohtajan merkkiä ja puhetta. Puheen ymmärtäminen olikin haastavaa, kun siinä vilisi outoja sanoja ”pesän taustaa, linja, sauma, lento, koukku…”. Kesän aikana termit tulivat pikkuhiljaa tutuiksi ja päästiin lajin saloihin kiinni, peleistä tuli tasaisempia ja tulihan niitä voittojakin. Loimaan leirikin päätyi voittopeliin. ”Poikien talviharjoittelu menee paljon muiden lajien ehdoilla. Salibandy ja varsinkin jääkiekko on monelle pojalle päälaji näin talvella. Monessa lajissa mukana oleminen onkin hyväksi juniorien kehittymisen kannalta. Kahdesti viikossa olemme harjoitelleet ja mukavasti ovat pojat jaksaneet tulla paikalle”, sanoo poikien valmentaja Heikki Vilkkinen.

Torstain ohjelma:

kello sarja ottelut
8.20 FP Turku–Mynämäki
9.10 EP Humppila–Turku
10.00 FP Mynämäki–Humppila
10.50 EP Köyliö–Laitila
11.40 FP Humppila–Turku
12.30 EP Jokioinen–Humppila
13.20 EP Turku–Köyliö
14.10 EP Laitila–Jokioinen